کَباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود.و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. کباب دنده کرمانشاهی یکی از بهترین کباب های ایران است و خیلی خوشمزه است۰

  1. کباب بناب

  2. کباب تابه ای

  3. کباب چنجه

  4. کباب شیشلیک

1-طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب

کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

 

کباب بناب

مواد اولیه کباب بناب

  • گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه :1 کیلو گرم
  •  پیاز متوسط:2 عدد
  • نمک :به مقدار لازم
  •  فلفل سیاه :به مقدار لازم

پخت-کباب-بناب


اشپزی کباب ,تهیه ,می‌شود ,بناب ,خوشمزه ,مقدار لازم ,کباب خوشمزه ,بناب کباب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نجوای شقایق فصل جدید همه چیز برای تو توسعه گران آموزش زبان معرفت لاله ها مهرچت | مهرچت1200انلاین | شلوغ چت | گلشن چت | چت روم آلفا 9